Wil jij echt voelen wie je bent?
Tijdens een droomritueel breng ik je weer in contact met je eigen dromen & verlangens.

A dream doesn’t become reality through magic, it takes sweet determination and hard work

In een droomritueel neem ik je mee op reis naar de wereld van je dromen. In deze dromen ontmoet je het verhaal van je hart waarin je verlangens verborgen liggen. Door (weer) in aandacht naar je dromen te kijken, breng ik je in diepe verbinding met deze verlangens en in contact met je werkelijke bron, je ziel. 
Jouw droomwereld is je heilige stille ruimte binnen in jezelf waar zich alles bevindt wat je nodig hebt om een authentiek leven te leiden en in diep contact te leven in verbinding met je hart.

Veel mensen ervaren tijdens dit ritueel de eerste echte bewuste ontmoeting met de onvoorwaardelijke liefde van hun eigen hart. Voor het eerst hun hart echt voelen kloppen in hun lichaam. Het is een zeer intense ontmoeting met het leven binnen in jezelf en er in alle rust helemaal mee ‘te zijn’. Het brengt veel onderdrukte gevoelens los en nieuwe emoties, zoals angst, verdriet, woede. 

Ik ben er om je te begeleiden tijdens deze intense reis met heel veel toewijding en liefde. De zachte, intuïtieve, subtiele vrouwelijke energie die door mij heen stroomt geeft je de kracht en moed deze weg in te slaan. In precieze afstemming zal zich aandienen wat er voor jou nodig is. Soms maak je contact met deze energie door mijn handen tijdens of door meditatieve drum geluiden. Klanken en mantra’s kunnen er ontstaan en soms is er stilte die je leidt naar deze heilige plek. 
 Ik ervaar het wezenlijke van jou zonder dat ik afgeleid wordt door alles wat er om je heen zit. Via mijn waarnemingen en mijn zicht zul je deze plek gaan herkennen, ervaren en voelen, soms geef ik taal aan wat ik te zien krijg.

Deze reis maakt dat je het dagelijkse leven en de bewegingen die je erin maakt, meer in aandacht zult gaan ervaren. Bewuster en intenser zult gaan beleven. Je leven zal vertragen en meer aandacht ontstaan voor de kleinere dingen, voor je sensaties in je lichaam. Het zijn de zaadjes die je plant om jouw potentieel tot manifestatie te brengen.

Veilige setting

Je zult mij als liefdevol en betrokken ervaren, waardoor je je veilig en gezien zult voelen. Ik laat je de kracht van het naar binnen richten zelf ervaren. Alles wat zich in jou openbaart is altijd afgestemd op wat je kunt dragen en nodig hebt. De rituelen zijn voor alle leeftijden toegankelijk.

Praktische informatie: een droomritueel duurt gemiddeld 2 uur en kost €125,- (vervolgsessies zijn €80,- per keer), draag gemakkelijk zittende kleding en zorg dat je de rest van de dag vrij bent.

Introductie bijeenkomst Droomritueel

Weet je nog niet zeker of een droomritueel iets voor jou is? Wil je eerst nog wat meer informatie & een korte demonstratie? Kom dan naar de introductiebijeenkomst die ik op zondag 13 januari van 13.30 – 16.00 organiseer. Dit is een 2,5 uur durende sessie waarin ik vertel over de droomrituelen, mijn eigen reis hierin en over mijn manier van werken. Het laatste uur zal ik de groep kort een droomritueel laten ervaren en ook een persoonlijk ritueel met iemand demonstreren. Interesse? Voor de bijeenkomst vraag ik een kleine bijdrage van €10,-. Ik heb plek voor maximaal 8 personen, dus meld je hier snel aan >>

Een heel puur persoon met veel kracht en liefde, zonder oordelen en veel ruimte voor jou. Op een bijzondere manier komen de juiste onderwerpen omhoog en zowel met woorden als met energie geeft Marlouk er aandacht aan, waardoor er rust en ruimte ontstaat, na de sessie voelde ik energie en kracht. Intens zuiver persoon, we kenden elkaar niet maar ik voelde meteen dat Marlouk de juiste persoon is. Zeer oprecht geeft ze haar sessies. Erg blij met de ervaringen en healing van Marlouk.

Nancy

©[2018] MoonHeart Commissieweg 2 7957 ND De Wijk - KvK nummer: 73435287

 

WebDesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?